

Business, Consumer Services and Housing Agency Gavin Newsom, Governor | Lourdes M. Castro Ramirez, Chair

MEETING AGENDA Wednesday, March 25, 2020 1:00PM – 4:00PM

To join this meeting by phone: 1-888-390- 0976 Toll Free Number Access code: 1921605

NOTE: Please be advised, in accordance with Executive Order N-25-20 the Homeless Coordinating and Financing Council will provide a teleconference option for this meeting. Board members and members of the public are strongly encouraged to participate using by teleconference as to minimize the spread of COVID-19 and reduce the risk of infection during the current state of emergency. The physical location provided above will be accessible to members of the public and will have a teleconference line available for participation during the meeting.

Agenda Item		Presenter
Ι.	Call to order and roll call 1:00pm – 1:05pm (5 minutes)	Lourdes M. Castro Ramirez Chair
	Welcome and opening remarks	
11.	Action Item 1:05pm – 1:10pm (5 minutes) Adoption of the meeting summary from October 8, 2019 HCFC meeting	Lourdes M. Castro Ramirez Chair
111.	Discussion Item 1:10pm – 1:40pm (30 minutes) HCFC Updates • COVID -19	Ali Sutton Deputy Secretary of Homelessness, BCSH
IV.	Discussion Item 1:40pm – 1:50pm (10 minutes) Department Updates • Major activities since last meeting • Upcoming activities in quarter ahead • Funding and/or program deadlines	Council Members from state departments

V.	Discussion Item 1:50pm – 3:05pm (75 minutes) Update and Feedback on State Efforts	Susanna Curry & Arturo Baiocchi, CSU Sacramento Mark Tollefson, Deputy Cabinet Secretary, Office of Governor Gain Newsom Ali Sutton, Deputy Secretary of Homelessness, HCFC Corrin Buchanan, Assistant Director of Housing and Homelessness, Department of Social Services
VI.	Discussion Item 3:05pm– 3:15pm (10 minutes) Other matters not on the agenda for consideration at future meetings	Lourdes M. Castro Ramirez Chair
VII.	Discussion Item 3:15pm – 3:25pm (10 minutes) Public comments on items not on the agenda Next steps and final remarks	Lourdes M. Castro Ramirez Chair
VIII.	Adjournment 3:25pm – 3:30pm (5 minutes)	Lourdes M. Castro Ramirez Chair

PUBLIC NOTICE

Note: Items designated as informational are items that are appropriate for action by the Council if Councilmembers choose to take action. Items may be taken out of order.

<u>Public Comment:</u> Members of the public who are attending either in person or via teleconference will be given the opportunity to make comments on each agenda item prior to any Council action. Additionally, there will be time for public comment at the end of the meeting. Persons who are attending the meeting in person and wish to address the Council on agenda or non-agenda items are asked (but are not required) to complete and Public Comment Card and give it to the Council Specialist. Comments will be limited to three (3) minutes per person; however, the Chair may decide to shorten or lengthen the public comment period at her discretion.

<u>ADA:</u> The Council complies with the Americans with Disabilities Act (ADA) by ensuring that the meeting facilities are accessible to persons with disabilities, and providing this notice and information given to members of the Council in appropriate alternative formats when requested. If you need assistance, including disability-related modifications or accommodations, please make this request at least five (5) calendars days before the meeting.

For additional information about the Council meeting or to request assistance, please contact Nathalie Nguyen, Senior Program Associate, at (916) 651–2895 or Nathalie.Nguyen@bcsh.ca.gov.