

MEETING AGENDA

Thursday, June 17, 2021 1:00 pm – 4:00 pm

To join this meeting by videoconference:

https://zoom.us/webinar/register/WN vXa3vREiQcKBq1hN-o1-0Q

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Registration is available at any time up until and during the meeting.

To join this meeting by telephone:

+1 (669) 900-9128 Webinar ID: 950 4095 7075

NOTE: Please be advised, in accordance with Executive Order N-29-20, and to minimize the spread of COVID-19 and reduce the risk of infection during the current state of emergency, the Homeless Coordinating and Financing Council will conduct this meeting by remote participation only. Council members and members of the public may only attend this meeting using the teleconference/videoconference options described in this Notice.

	Agenda Item	Presenter
I.	Call to Order and Roll call • Welcome and Opening Remarks by HCFC Chair Information/Discussion Item 1:00pm – 1:10pm (10 minutes)	Lourdes M. Castro Ramírez Secretary, BCSH
II.	Adoption of March 23, 2021 Council Meeting Summary Action Item 1:10pm - 1:15pm (5 minutes)	Lourdes M. Castro Ramírez Secretary, BCSH
III.	State's Interagency Coordination on Homelessness Action Plan for Preventing and Ending Homelessness Homeless Data Integration System – Overview Measuring Progress: Reporting Timelines Information/Discussion Item (20 mins) 1:15pm – 1:35pm	Julie Lo Executive Officer, HCFC
IV.	 HCFC Council Member Updates Major activities and achievements Upcoming activities in quarter ahead Funding and/or program deadlines Information/Discussion Item (20 mins) 1:35pm – 1:55pm	Ali Sutton Deputy Secretary for Homelessness, BCSH Council Members from state departments

V.	2021-22 California State Budget and May Revision • State Investments in Housing and Homelessness Information/Discussion Item (40 mins) 1:55pm – 2:35pm	Lourdes M. Castro Ramírez Secretary, BCSH Ali Sutton Deputy Secretary for Homelessness, BCSH
VI.	Legislative Report • Overview of Current Legislative Bills on Homelessness Information/Discussion Item (30 mins) 2:35pm – 3:05pm	Myles White Assistant Director of Legislation, BCSH Jeannie McKendry Legislative Specialist, HCFC
VII.	California Department of Education (CDE) ARP Plan Stakeholder Input • Presentation of the CDE's plan for stakeholder input Information/Discussion Item (25 mins) 3:05pm – 3:30pm	CDE Staff
VIII.	 Future Meeting Agendas Discussion of matters not on the agenda for consideration at future meetings Discussion Item (15 minutes) 3:30pm – 3:45pm 	Lourdes M. Castro Ramírez Secretary, BCSH
IX.	Public comments and final remarks Discussion Item (15 minutes) 3:45pm – 4:00pm	Lourdes M. Castro Ramírez Secretary, BCSH
X.	Adjournment	Lourdes M. Castro Ramírez Secretary, BCSH

PUBLIC NOTICE

Note: Items designated as discussion are items that are appropriate for action by the Council if Councilmembers choose to take action. Items may be taken out of order.

<u>Public Comment:</u> Members of the public who are attending either in person or via teleconference will be given the opportunity to make comments on each agenda item prior to any Council action. Additionally, there will be time for public comment at the end of the meeting. Comments will be limited to three (3) minutes per person; however, the Secretary may decide to shorten or lengthen the public comment period at her discretion.

ADA: The Council complies with the Americans with Disabilities Act (ADA) by ensuring that the meeting is accessible to persons with disabilities, and providing this notice and information given to members of the Council in appropriate alternative formats when requested. If you need assistance, including disability-related modifications or accommodations to participate in this meeting, please make your request to the contact person listed on this Notice.

For additional information about the Council meeting or to request assistance, please contact Evan Joseph-Pinero, Council Staff Services Analyst, at (916) 653-2445 or Evan.Joseph-Pinero@bcsh.ca.gov.